Zásady ochrany osobných údajov

Ochrana vašich osobných údajov je pre nás veľmi dôležitá. Vaše údaje preto spracúvame výlučne na základe zákonných ustanovení (Všeobecné nariadenie o ochrane údajov - GDPR, TKG 2003). V týchto informáciách o ochrane údajov vás informujeme o najdôležitejších aspektoch spracovania údajov v rámci našej webovej stránky.

Súbory cookie
Naša webová stránka používa takzvané súbory cookie. Ide o malé textové súbory, ktoré sa pomocou prehliadača ukladajú na vaše koncové zariadenie. Nie sú nebezpečné.

Súbory cookie používame na to, aby naša ponuka bola pre používateľov prívetivá. Niektoré súbory cookie zostávajú uložené vo vašom koncovom zariadení, kým ich neodstránite. Umožnia nám rozpoznať váš prehliadač pri vašej ďalšej návšteve.

Ak si to neželáte, môžete si svoj prehliadač nastaviť tak, aby vás informoval o nastavení súborov cookie a povolíte ich len v jednotlivých prípadoch.

Ak sú súbory cookie deaktivované, funkčnosť našej webovej stránky môže byť obmedzená.

Viac informácií nájdete nižšie:

Táto webová stránka používa súbory cookie. Súbory cookie používame na prispôsobenie obsahu a reklám, poskytovanie funkcií sociálnych médií a analýzu návštevnosti našich webových stránok. Okrem toho informácie o vašom používaní našich webových stránok zdieľame aj s našimi partnermi na použitie v sociálnych médiách, reklame a analýzach. Naši partneri môžu tieto informácie kombinovať s inými údajmi, ktoré ste im poskytli alebo ktoré zhromaždili v rámci vášho používania ich služieb.

Súbory cookie sú malé textové súbory používané webovými stránkami na vytvorenie efektívnejšieho používateľského prostredia. Podľa zákona môžeme vo vašom zariadení ukladať súbory cookie, ak sú nevyhnutne potrebné na prevádzkovanie danej stránky. Na všetky ostatné typy súborov cookie potrebujeme váš súhlas. Táto stránka používa rôzne typy súborov cookie. Niektoré súbory cookie pochádzajú od tretích strán, ktorých obsah sa zobrazuje na našich stránkach. Svoj súhlas v rámci vyhlásenia o súboroch cookie na našej webovej stránke môžete kedykoľvek zmeniť alebo odvolať. Viac informácií o tom, kto sme, ako nás môžete kontaktovať a ako spracúvame osobné údaje, nájdete v našich zásadách ochrany osobných údajov. Ak nás budete kontaktovať ohľadom vami udeleného súhlasu, uveďte, prosím, svoje ID súhlasu a dátum.

Váš súhlas sa vzťahuje na tieto domény: www.wksimonsfeld.at

Služba Google Analytics
Táto webová stránka používa službu Google Analytics, webovú analytickú službu poskytovanú spoločnosťou Google Inc. 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA („Google“). Služba Google Analytics používa takzvané „cookies“, čo sú textové súbory, ktoré sa ukladajú vo vašom počítači a umožňujú webovej stránke analyzovať, ako používatelia používajú túto stránku. Informácie generované súbormi cookie o vašom používaní tejto webovej stránky sa zvyčajne prenášajú na server spoločnosti Google v USA a tam sa ukladajú. Spoločnosť Google dodržiava ustanovenia o ochrane údajov podľa dohody „US Safe Harbor“ a je registrovaná v programe „Safe Harbor“ Ministerstva obchodu USA.

Z dôvodu aktivácie anonymizácie IP na tejto webovej stránke však spoločnosť Google vašu IP adresu v členských štátoch Európskej únie alebo v iných zmluvných štátoch Dohody o Európskom hospodárskom priestore vopred skráti. Len vo výnimočných prípadoch bude úplná IP adresa odoslaná na server spoločnosti Google v USA, kde bude skrátená. V mene prevádzkovateľa tejto webovej stránky spoločnosť Google použije tieto informácie na vyhodnotenie vášho používania webovej stránky, na zostavenie správ o aktivite webovej stránky a na poskytovanie ďalších služieb súvisiacich s činnosťou webovej stránky a používaním internetu pre prevádzkovateľa webovej stránky.

IP adresa odoslaná vaším prehliadačom v rámci služby Google Analytics sa nezlučuje s inými údajmi spoločnosti Google. Ukladanie súborov cookie môžete odmietnuť výberom príslušných nastavení vo svojom prehliadači. Chceme vás však upozorniť, že v takom prípade nebudete môcť využívať všetky funkcie tejto webovej stránky. Zhromažďovaniu údajov generovaných súbormi cookie a súvisiacich s vašim používaním webovej stránky (vrátane vašej IP adresy) spoločnosťou Google ako aj spracovaniu týchto údajov spoločnosťou Google môžete zabrániť aj stiahnutím a nainštalovaním doplnkového modulu prehliadača, ktorý je k dispozícii na tomto odkaze: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de

 

Používanie funkcií opätovného cielenia: Používanie záujmovo orientovanej reklamy pomocou funkcie opätovného cielenia „retargeting“

Táto webová stránka používa takzvané „retargeting tags“. „Retargeting tag“ je prvok JavaScriptu, ktorý je umiestnený v zdrojovom kóde webovej stránky. Keď používateľ navštívi stránku na tejto webovej lokalite, ktorá obsahuje „retargeting tag“, poskytovateľ online reklamy (napr. spoločnosť Google) umiestni súbor cookie do počítača tohto používateľa a priradí ho k príslušným zoznamom cieľových skupín na opätovné cielenie. Tento súbor cookie sa následne používa na spustenie kampaní opätovného cielenia („záujmovo orientovaná reklama“) na iných webových stránkach. Štúdie ukázali, že zobrazovanie záujmovo orientovanej reklamy je pre používateľov internetu zaujímavejšie ako bežná reklama, ktorá nemá priamu súvislosť so záujmami alebo predtým navštívenými webovými stránkami.

 

Možnosti nastavenia a deaktivácie
Tretie strany, vrátane spoločnosti Google, používajú tieto súbory cookie na zobrazovanie reklám na základe predchádzajúcich návštev používateľa na našej webovej stránke. Pri tomto procese sa neukladajú žiadne osobné údaje. Používatelia tejto webovej stránky môžu zakázať používanie súborov cookie spoločnosťou Google prostredníctvom stránky „Predvoľby reklám od spoločnosti Google“. Okrem toho môžu používatelia deaktivovať používanie súborov cookie tretími stranami tak, že navštívia stránku deaktivácie „Network Advertising Initiative“ a tam si prispôsobia príslušné nastavenia.

Predvoľby reklám od spoločnosti Google

http://www.google.com/ads/preferences/?hl=de

Nastavenia a možnosti odhlásenia zo služby „Network Advertising Initiative“

http://www.networkadvertising.org/managing/opt_out.asp

 

Facebook Pixel
Na našej webovej stránke sú integrované remarketingové značky „remarketing tags“ sociálnej siete Facebook, 1601 South California Avenue, Palo Alto, CA 94304, USA. Keď navštívite naše stránky, prostredníctvom remarketingových značiek sa vytvorí priame spojenie medzi vaším prehliadačom a serverom Facebook . Spoločnosť Facebook tak získava informácie o tom, že ste navštívili našu stránku s vašou IP adresou. To umožňuje Facebooku priradiť vašu návštevu na našej stránke k vášmu používateľskému účtu. Takto získané informácie môžeme použiť na zobrazovanie reklamy Facebook Ads. Chceli by sme upozorniť, že ako poskytovateľ stránok nemáme žiadne vedomosti o obsahu prenášaných údajov ani o ich použití spoločnosťou Facebook. Ďalšie informácie nájdete vo vyhlásení o ochrane osobných údajov spoločnosti Facebook na adrese https://www.facebook.com/about/privacy/ . Ak si neželáte zhromažďovať údaje prostredníctvom Custom Audiences, môžete Custom Audiences deaktivovať.

 

Vaše práva
Vo všeobecnosti máte právo na informácie, opravu, vymazanie, obmedzenie, prenosnosť údajov, odvolanie a námietku. Ak si želáte uplatniť svoje práva na informácie, opravu, vymazanie alebo obmedzenie používania údajov, alebo ak sa domnievate, že pri spracúvaní vašich údajov porušujeme platné právne predpisy o ochrane údajov, kontaktujte nás e-mailom na adrese datenschutz@wksimonsfeld.at alebo písomne na adrese Windkraft Simonsfeld AG, Energiewende Platz 1, 2115 Ernstbrunn, aby sme mohli reagovať na vaše požiadavky.